Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιό μας. Επικοινωνήστε μαζί μας: trianta.mino@yahoo.com

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι Γυμναστές οι ανήκοντες στο πίνακα του Τριανταμήνου να παρευρεθούν στην συνάντηση μας που πραγματοποιηθεί  έξω από το Υπουργείο Παιδείας τη Πέμπτη 28 Απριλίου, ώρα 09.00.  
Η συνάντηση θα έχει χαρακτήρα ενημέρωσης σχετικά με:

1.  Τους τρόπους δράσης μας για την εξασφάλιση επανόρθωσης της περυσινής άδικης στάσης και αδιαφορίας του Υπουργείου Παιδείας που αφορούσε τα ώριμα δικαιώματα μας για μόνιμο διορισμό.

2.    Τις εξελίξεις σχετικά με τη νομική οδό στην οποία έχουμε προσφύγει ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (εκδικάζεται τον Ιούνιο) και του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, για την διεκδίκηση των νομίμων δικαιωμάτων μας. Και οι δύο υποθέσεις εκκρεμούν να συζητηθούν, ενώ προετοιμάζεται και η άσκηση αγωγής ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών προς διασφάλιση των περιουσιακών μας απαιτήσεων.

Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία της επιτροπής θα επισκεφτεί το Υπουργείο "έχοντας μαζί της" τόσο τις επανειλημμένες δεσμεύσεις της ίδιας της Υπουργού για τον πίνακά μας, όσο και συγκεκριμένα στοιχεία για τις τεράστιες ανάγκες του μαθήματος μας σε εκπαιδευτικό Δυναμικό όπως έχει φανεί δίχως αμφισβήτηση από τις εξελίξεις αλλά και την πεντακάθαρη εικόνα της φετινής χρονιάς.

Τα μέλη της Επιτροπής
Παπάζογλου Χάρης
Τόλης Γιάννης
Αλέξης Σταύρου