Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιό μας. Επικοινωνήστε μαζί μας: trianta.mino@yahoo.com

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ



                                                Συνάδελφοι Συναδέλφισσες,

Από την αρχή της σχολικής περιόδου μέχρι και σήμερα το υπουργείο Παιδείας συνεχίζει σταθερά την υποβάθμιση του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και του Σχολικού Αθλητισμού.
Οι Γυμναστές, άσχετα αν ελάχιστοι από εμάς βρισκόμαστε σε κάποια σχολική μονάδα και εργαζόμαστε ως αναπληρωτές, γινόμαστε καθημερινά θεατές μιας ανεπίτρεπτης κατάστασης που υποβαθμίζει γενικά την έννοια της εκπαίδευσης, την προσπάθεια του μαθητή και τη νοημοσύνη των γονέων. 
Η διδασκαλία του μαθήματός μας από τους δασκάλους  και η παντελής αδιαφορία του Υπουργείου για την έλλειψη βασικής γνώσης του επιστημονικού αντικείμενου της Φυσικής Αγωγής προς στις τάξεις του δημοτικού, αποτελεί πρόκληση για τους γονείς που πίστευαν ότι το παιδί τους θα ήταν σε πρώτη προτεραιότητα από τη θέση του μαθητή.
Γι’ αυτόν τον λόγο, η Επιτροπή Τριανταμήνου καλεί όλα τα μέλη της να συμμετάσχουν στην παράσταση Διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Ενωτική Κίνηση Γυμναστών της Αθήνας έξω από το Υπουργείο Παιδείας  την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ.

Να είστε όλοι εκεί!

Τα μέλη της Επιτροπής

Παπάζογλου Χάρης
Τόλης Γιάννης
Αλέξης Σταύρου